Door onze opleiding wordt de behandeling vergoed door bijna alle zorgverzekeraars.

IPL ontharen

Intense Pulse Light, afgekort IPL, wordt ook wel foto-eplilatie genoemd. Zeer geconcentreerd licht wordt op de huid geflitst. Dit sterke licht wordt vervolgens geabsorbeerd door de donkerste gebieden – het haarpigment – en omgezet in warmte. Deze hitte zorgt ervoor dat de haarwortels vernietigd worden; per flits met wel honderden tegelijk. Een IPL apparaat werkt met licht; het is een soort superflitslamp en duidelijk iets heel anders dan een laser.

Benen Bikinilijn Bovenlip

De IPL ontharingsmethode is over het algemeen niet erg pijnlijk. U voelt een lichte prikkeling en na afloop kan de behandelde huid een beetje rood zijn. Dit trekt meestal binnen enkele uren weer weg. De eerste maand na een IPL behandeling kunt u de zon het beste vermijden; uw huid kan dan namelijk extra pigment aanmaken en is gevoeliger voor zonne-allergie.

Bikinilijn, bovenlip, oksel, benen, noem maar op. In principe is het mogelijk alle soorten ongewenst lichaamshaar te verwijderen met de IPL techniek. U bent echter niet meteen helemaal haarloos. Afhankelijk van uw huidskleur, haarkleur, haardikte en waar u wilt ontharen moet u rekenen op gemiddeld 10 behandelingen. Ontharing door IPL werkt het beste bij mensen met een relatief lichte huid en donkere haren. Door een nieuwe methode kunnen we nu ook lichte, stugge, blonde en grijze haren behandelen.

 

IPL skinrejuvenation

Invloeden van buitenaf versnellen het verouderingsproces van de huid. Hierdoor ontstaan in de loop der jaren pigmentvlekken, rode adertjes en rimpeltjes. Deze aandoeningen zijn nu goed te behandelen met flitslicht. Het geeft de huid weer een frisse en jonge uitstraling. We kunnen  o.a. behandelen: hyperpigmentaties zoals ouderdomsvlekken, sproetjes, zwangerschapsmasker. Bloedvatafwijkingen zoals couperose en rosacea. Actieve acné, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes Mooi strak uiterlijk: leeftijd is niet belangrijk meer!!
Huidveroudering-voorHuidveroudering-na-behandeling
 

Een technologische doorbraak

Er is een nieuwe behandeling voor het verwijderen van overbeharing: met flitslicht!

Lees meer...
 

Alle ongewenste haren weg

Haren groeien in verschillende fasen, alleen de haren die in de anagene fase zitten kunnen definitief vernietigd worden. Dus er zullen een aantal behandelingen gegeven moeten worden om al die haren in de anagene fase te kunnen pakken. Het totale aantal behandelingen kan per individu verschillen omdat dit afhankelijk is van een aantal lichamelijke factoren zoals bijvoorbeeld de hormoonhuishouding. Gemiddeld zijn er 10 behandelingen nodig.

 

Meer informatie


  • Voor zowel het ontharen als voor de behandeling huidverbetering mag de huid 4 tot 6 weken vóór en nà de behandeling niet onbeschermd worden blootgesteld aan de zon.
Lees meer...